'Wat gaat het weer doen in juli?' Een vraag die iedereen bezig houdt in aantocht naar de komende zomerperiode. Voor Stephanie en Nick was die vraag extra spannend in de voorbereidingen voor hun trouwdag: zou de ceremonie binnen zijn...of...buiten onder een prieeltje :-) ?
Stephanie en Nick, een heerlijk stel waarbij ik al vrij snel aanvoelde dat het een top dag zou gaan worden. Een portie gezonde humor, heerlijke nuchterheid, maar toch ook romantiek en een sterke connectie met de streek waar ze vandaan komen. Een mooi gebied waar de fruitstreek begint, waar je via de achterdeur nog lekker kunt komen aanwaaien en waar er aan de keukentafel altijd genoeg plaats is en anders wel gemaakt wordt.

Tijdens onze eerste ontmoeting vertelden ze me hoe zij hun dag voor ogen hadden en dat de ceremonie onder een prieeltje een extra kers op de taart zou zijn. Toen ik dat hoorde begon ik hard mee te duimen. Hoe leuk is dat, een huwelijk in een mooi park onder een prieeltje samen met familie en lieve vrienden! Dat iedereen daarnaartoe zou worden gereden met een huifkar (en tractor!) was nog eens een extra verrassing ;-). 
Die kers, die kregen ze cadeau :-). A lucky day begin juli! Het was wat licht bewolkt 's morgens, maar droog en de zon heeft heerlijk geschenen. Het werd een super dag!

Elke keer weer is het een eer dat ik zulke mooie intieme momenten van een koppel mag vastleggen. (Ja ja, ook in mijn tas ontbreken de tissues niet ;-) ).
Dat ik daar sta wanneer ze alleen met elkaar zijn en genieten van hun eerste momenten als man en vrouw. Het vertrouwen wat gegeven wordt om dat te registreren terwijl zij ontspannen zichzelf zijn. 
Lieve Stephanie en Nick, wat was het een super dag! Ik heb genoten van jullie gezelschap, jullie gastvrijheid, echtheid en humor :-) !

Stephanie & Nick-153.jpg
Stephanie & Nick-322.jpg
Stephanie & Nick-301.jpg