Een wat? Een bachelorette party :-)! Dat is een super leuke en mooi gestyled vrijgezellenfeest voor de aanstaande bruid. Met allure natuurlijk, vandaar de Engelse naamgeving.

De eerste MINT bachelorette party is een feit, maar was vooral een hele eer.
Op het oog leek er niets aan de hand in die ene straat in Schulen. Een straat, zoals je er meer in Vlaanderen ziet op een zaterdagmiddag..met strak gemaaide grastapijtjes, auto's weer mooi gewassen voor de deur en fluitende vogeltjes die net als ik heerlijk van de eerste zonnige lentedagen genoten. En in dit gedeelte van Vlaanderen gaat de natuur dan soms in overdrive: lente+zon = de eerste zomerse dag! De kou van een shoot van 2 weken ervoor kon ik me even niet meer herinneren, het was nu een dikke 25 graden. Yes!
Maar goed, weer even terug naar die ene straat in Schulen. Zoekend naar het huisnummer werd ik ineens geholpen. Op een van de opritten stond een mooi krijtbord, versierd met witte en gouden ballonnen, met de tekst 'Hanne's Bachelorette Party'. Wat een super mooie binnenkomer en ik mag daar gewoon bij zijn!
Al snel trof ik het damesgezelschap in de tuin. Wat een oog voor detail! Alles op elkaar afgestemd binnen het kleurenpallet wit, zwart en een tikkeltje goud. De aankleding van de lange eettafel, de shirts, bloemstukjes op de staantafels, decoratie..Alles was af, echt af. Wat hadden ze hun best gedaan. I loved it! Het echte smulmateriaal voor bloglovers en (mede)pinners.
Een verbaasde Hanne die van niets wist..net zo min als ze iets afwist van de make up workshop die nog bezig was. De dames waren goed bezig! Een laatste hand voordat de shoot zou starten.
Hanne was, zoals afgesproken met team bride, al klaar voor de shoot. Om haar een beetje te laten bijkomen ben ik gestart met een aantal foto's van haar alleen. Na de foto's van bride to be in tule, werkte ik met kleine groepjes om vervolgens met de hele groep te kunnen afsluiten.
Vriendschap, knuffels, humor, los laten, nieuwe fase, samen op weg... ik heb het allemaal mogen vastleggen. 

PS: de bruid mag nog niet alles zien ;-), dus enkel wat impressiebeelden. To be continued :-) !
 

5H2A7121.jpg