Afgelopen zondag was het feest voor Cato! Cato was dit jaar de eerste communicant die ik voor de camera zou krijgen. Samen met haar moeder is er in de studio gebrainstormd om voor haar iets moois te creëren, wat uniek zou zijn qua stijl en opzet en wat helemaal 'Cato' zou zijn. MINT mocht de uitnodigingen, de bedankjes voor de gasten en de cadeaus voor de meter en peter verzorgen. Een uitgebreid pakket met verschillende ontwerpen zodat niemand exact hetzelfde zou ontvangen. Voor de klasgenootjes zijn er twee ontwerpen gemaakt, zodat zij konden kiezen.
Wat een heerlijke opdracht!! Zo dankbaar voor dat vertrouwen. In alles heel veel oog voor detail. Qua styling was het poedertinten, tikkeltje goud, maar moest het tegelijkertijd puur, stoer en een beetje industrieel zijn. Een duidelijke lijn in de hele opdracht.

Tijdens de shoot werden zowel foto's voor de uitnodiging als foto's voor de bedankkaart gemaakt. De foto's voor de uitnodiging zijn fris, happy en laten een Cato zien die dansend het leven door gaat, duidelijk klaar voor de volgende fase in haar leven.
De communiefoto's laten vooral haar pure kant zien, lief zoals ze is met glimmende 'bambi oogjes' en absoluut niet bang voor de camera. 
Wat ben je een prachtmeid Cato en wat ben ik toch nog steeds een beetje jaloers op je mooie lange benen!

blogpost Cato-5.jpg