Het is op de blog de laatste tijd misschien wat rustiger geweest, maar dat is omdat er de laatste tijd hard gewerkt is aan communie- en lenteshoots. En ik kan je vertellen: that is top secret stuff! Want wat er gedragen wordt is en blijft geheim tot aan de grote dag. En reken maar dat er 'Oh's' en 'Ah's' gaan komen. Als fotograaf krijg ik letterlijk de sneak previews live voor mijn lens. Super leuk! Binnen de komende weken zullen de laatste communie- en lenteshoots plaats vinden. Na 15 mei is het einde 'geheimhouding' en kan ik alle sterren laten zien die bij mij zijn langs geweest.
Ik ben super trots op ze.  Al deze kids hebben mij stuk voor stuk meegenomen in hun wereld en mij laten zien wie zij zijn. En als ik ze dan van hen mag vastleggen hoe ze echt zijn, dan is mijn doel bereikt. Eerlijke foto's met grappige, ondeugende, (on)geduldige, stoer, lieve, (on)zekere, blije en enthousiaste randjes.

Hier alvast een sneak preview van een super kerel, die afgelopen zondag een fijne dag heeft gehad. De rest bewaren we nog even ;-).