Heerlijk ruikt het: de geur van een pasgeboren baby. Ik kan er uren mee op mijn schoot zitten. Zo'n lief klein babytje. Helemaal perfect, met alles erop en eraan. Zo puur, zo bijzonder en hoewel het de normaalste zaak van de wereld lijkt: het is echt een wonder.

Laatst mocht ik Naut vast leggen in zijn eerste weken. Wat een knappe vent! Veel haar en zo'n gaaf gezichtje. Een tevreden baby die nieuwsgierig zijn nieuwe omgeving verkent zodra zijn ogen open zijn, maar wanneer hij het genoeg vindt daarna heerlijk kan slapen.

Met zijn  moeder was het tijdens de shoot super gezellig! Zo gastvrij en zo lief. Helemaal verliefd ook op haar Naut. Altijd mooi om te zien, die band tussen een ouder en het kindje waar ze al die maanden naar uit hebben gekeken en er dan nu echt is. Die frisse twinkeling in hun ogen, zo blij!
Dank je wel Sarah om dit vastgelegd te mogen hebben!