Heerlijk he die zon?  Dit weer brengt me echt al helemaal in de lente stemming. Bloesem, blauwe lucht, weer groen aan de bomen.. Laat maar komen!

Communicanten en lentefeestvierders: dichterbij de lente is ook weer dichterbij jullie grote dag! De meisjes zullen misschien al wel het een en ander uitgezocht hebben of in elk geval al in hun hoofd, terwijl de moms van de jongens misschien nog naar 'shoppingsdata' aan het kijken zijn tussen alle sportverplichtingen door ;-). 
Het begint er allemaal aan te komen, maar misschien helpen volgende tips die ik hier in de omgeving heb verkend.

Ga in Diest zeker naar de Felix Moonstraat.
Kidiz op nr 25-27 heeft een etalage vol met nieuwe leveringen binnen. Classy, maar stoer en met een leuke speelse  twist. Het tule rokje met een heel tof spijkerjasje erop is een outfitje die ik super graag voor de camera zou willen hebben :-). Maar ook romantische meisjes en jongens vinden hier zeker iets naar hun zin.
Mooie Italiaanse snits en echte hipster kleding! Toffe gedurfde combinaties voor wie wil. Helemaal leuk!
Voor meer Kidiz klik hier.

Puzzels nr 21A heeft veel leuke Belgische en Nederlandse merken voor de kids, onderling allemaal super leuk met elkaar te combineren en ook leuk voor de portemonnee. Naast de feestkleding ook een hele vrolijke collectie waar je de zon van in je hoofd krijgt. Heerlijk! Net als bij Kidiz wordt je ook hier geholpen door een dame waar je als klant echt een top service kunt verwachten!
www.puzzelsdiest.be

Voor de aankleding van je feest moet je zeker stoppen bij Polkadots. Een bezoekje aan Polkadots maakt mijn wensenlijstje altijd maar langer en langer en langer! Super gezellige winkel met top producten. Polkadots is leuk om je hippe geboortelijst te laten leggen, maar voor onze wij-zijn-uit-de-luiers!-fase vooral erg leuk voor alles op woon- en decoratiegebied. En niet alleen voor de kinderkamers ;-). De lichtbak (Little lovely company)die ik in de studio heb staan, heb ik hier gehaald.
Voor je communie- of lentefeestje vindt je hier leuke honeycombs in allerlei vormen, toffe slingers, mooie tafellakens, fijne stofjes en gezellige decoratie die jouw feestje helemaal kunnen afstylen. Voor kleinere broertjes/zusjes van je communicant, slaag je hier zeker voor een originele outfit.
Polkadots met een heel lieve Ingrid, vindt je op nr 17 en na sluitingsuren hier.

Ook in Tessenderlo kun je 24/7 terecht voor een outfit en wel bij Achter de maan. De winkel vind je in de Neerstraat op nr 6 of hier online. Achter de maan heeft mooie Scandinavische merken en how I love Scandic design :-)! Less is more met een beetje 'funk'.  Ze hebben hier ook hele leuke accessoires die je outfit helemaal 'meer jou' kunnen maken. 

Op zoek naar pareltjes in een echte schatkamer? Zet Engsbergen dan ook op je lijstje. Charlie Chic is een second-hand store, waar je leuke en betaalbare kinderkleding kunt vinden, waaronder ook  communiekleding. Onder toeziend oog van Lies mogen hier enkel de leukste en beste stukken in de rekken worden gehangen. In de etalage staan er momenteel erg leuke setjes gepresenteerd, dus spring zeker eens binnen.
Charlie Chic breidt binnenkort uit met nog een aantal leuke producten. Ik hou je daarvan op de hoogte!
Charlie Chic

Outfit compleet? Feest geregeld? Dan mag je altijd je mooie outfit komen showen in de Mint Studio! Ik heb nog enkele plaatsjes vrij voor een communieshoot. Wacht echter niet te lang meer, want het gaat nu echt om de allerlaatste plekjes. Ik zie je heel graag voor de camera in je nieuwe outfit :-) !

Van links naar rechts:
Jurkje van bij Achter de maan, You are loved poster - Polkadots, hippe boys set van Kidiz.