'Het sprookje van Elsje en Roel, begon lang geleden... ;-)', hun liefde bekroond met 3 jongens..

Het spook van Elsje en Roel begon voor mij meer dan een jaar geleden met een berichtje in mijn inbox: Roel had Elsje (samen met hun 3 jongens) tijdens een heerlijke zomervakantie DE vraag gesteld. Bij thuiskomst vroeg Elsje me vrij snel of ik dit voor hen zou willen vastleggen.
Ook mijn antwoord was een volmondig 'JA!', want wat vind ik dit toch elke keer heerlijk om te mogen doen! I love weddings!!
Ik heb Elsje en Roel een jaar lang van vrij dichtbij mogen volgen, waarbij Elsje zich ontpopte als een ware weddingplanner. Veel symboliek, de kleinste details uitgedacht. Elsje heeft veel gevoel en betekenis verbonden aan 'hun' dag. Er is vaak maar een grote variabele in zo'n dag: het weer.. Het weer kan in de aanloop naar de trouw voor de nodige slapeloze nachten zorgen, maar Elsje en Roel hebben een heerlijke en (bijna!) droge dag gekregen.
Samen met hun 3 jongens heb ik ze in al hun voorbereidingen zien genieten van elke minuut. Hun zelf geschreven woorden waren eerlijk en oprecht. De connectie tussen Elsje en Roel stond centraal deze dag, hun liefde gevierd! Een super fijne dag met veel gelach en met lieve mensen om hen heen. 
Wat heb ik het naar mijn zin gehad. Dank je wel dat ik hierbij mocht zijn, ik heb genoten van jullie als stel, maar ook van jullie jongens en hun vriendjes :-). Het was een groot feest!
Een heerlijke zomer bruiloft!

Elsje & Roel -279.jpg
Elsje & Roel_MINT-287.jpg