Lazy Sundays.. Heerlijk lang lekker luieren tussen frisse lakens, boekje lezen, de week doornemen..een beetje vakantiegevoel, maar dan thuis in je eigen bed. Klinkt goed he ;-)?
Dream on! Dat is bij mij al even geleden, maar alles is een 'fase', dus wacht ik geduldig tot de fase 'Mijn buik zegt dat ik melk wil' die tussen 06.00 en 06.30 start, gevolgd door trekken aan armen, paardje rijden op m'n buik en na het omdraaien op m'n rug, voorbij is. Alles is een fase..echt :-).

Deze shoot was bij de zusjes thuis op zondagochtend. Lief stond de oudste al bij de deur te wachten. Of ze het leuk zou vinden om op het grote bed te kroelen met haar nieuwe kleine zusje? Wat een vraag! Hup, nog geen 5 minuten lagen ze daar als twee echte prinsesjes. Kusjes geven, verhaaltjes vertellen en samen heerlijk dromen met ogen open. A perfect Sunday morning!

Ik heb genoten...en droom nog even verder ;-).