De 'grote kast' beneden mocht zaterdag eindelijk weer open! De kast waar allemaal dozen in staan met spulletjes voor mijn favoriete decemberfeesten: Sinterklaas en Kerstmis. Om nog van een laatste 'rustig' weekendje te genieten voordat de voorbereidingen los barsten, heb ik de Sinterklaasdozen nog maar even dicht gehouden. Die mogen van de week open.
Maar de deksels van al het kerstspul mochten er wel af :-). In mijn hoofd betrapte ik mezelf al op het zingen van 'Last Christmas', kreeg ik al spontaan zin in een grote mok warme chocolade melk en zou ik het liefst de haard al willen aansteken, wat echt zwaar overdreven zou zijn op de warmste novemberdagen ooit gemeten! Niet gedaan, maar ik kan me er ergens al wel op verheugen.
Uit al die dozen zijn de leukste spulletjes gekozen voor de komende MINT Christmas shoots. Natuurlijk 'miste' ik iets en moest er nog iets bij (Yes! Shopping met een geldig excuus), maar ik heb me goed kunnen inhouden. De kerst sets voor 2015 liggen klaar en zijn onder streng toeziend oog van onze oudste 'cool!' bevonden. Ik heb er zin in!

Voor zaterdag 14 november zijn er nog twee plaatsen beschikbaar