Tova

Tova betekent 'Goed', wat een mooie naambetekenis voor een mooi meisje.
En wat was het ook goed! 
In een ontspannen sfeer heb ik Tova, haar trotse ouders en haar knappe broer mogen vastleggen.
Wat een lief en fijn gezin!
De family/newborn shoot vond plaats in Nederland, waar ik na mijn rit hartelijk werd ontvangen met een heerlijk kopje thee en 'decemberlekkers'. De mama van Tova ken ik al heel lang en dat maakte het extra leuk!
Van te voren weet je nooit hoe een family/newborn shoot met kleintjes gaat verlopen, maar dat is juist het leuke. Iedereen vastleggen op een ongedwongen manier, precies zoals ze zijn waarbij niets moet, maar er juist heel veel mag en waar alle tijd voor wordt genomen.
Vosjes, jullie zijn prachtig! Ik vond het super jullie voor de lens te hebben!

WEDDINGS 2017

wedding promo.jpg

Lovebirds! Gaan jullie trouwen? En ben je op zoek naar een fotograaf? Met veel passie en enthousiasme leg ik graag jullie dag tot in de fijnste details vast. Altijd op zoek naar het mooiste licht, het vangen van echte emoties en die 'sparkle'. 
Ik ben heel benieuwd naar jullie mooie verhaal, dus stuur me gerust een mailtje voor meer info naar:
infomintphotography@gmail.com

Trouwseizoen 2016 zit erop en nu al zo veel zin in seizoen 2017!

 

Elsje & Roel

'Het sprookje van Elsje en Roel, begon lang geleden... ;-)', hun liefde bekroond met 3 jongens..

Het spook van Elsje en Roel begon voor mij meer dan een jaar geleden met een berichtje in mijn inbox: Roel had Elsje (samen met hun 3 jongens) tijdens een heerlijke zomervakantie DE vraag gesteld. Bij thuiskomst vroeg Elsje me vrij snel of ik dit voor hen zou willen vastleggen.
Ook mijn antwoord was een volmondig 'JA!', want wat vind ik dit toch elke keer heerlijk om te mogen doen! I love weddings!!
Ik heb Elsje en Roel een jaar lang van vrij dichtbij mogen volgen, waarbij Elsje zich ontpopte als een ware weddingplanner. Veel symboliek, de kleinste details uitgedacht. Elsje heeft veel gevoel en betekenis verbonden aan 'hun' dag. Er is vaak maar een grote variabele in zo'n dag: het weer.. Het weer kan in de aanloop naar de trouw voor de nodige slapeloze nachten zorgen, maar Elsje en Roel hebben een heerlijke en (bijna!) droge dag gekregen.
Samen met hun 3 jongens heb ik ze in al hun voorbereidingen zien genieten van elke minuut. Hun zelf geschreven woorden waren eerlijk en oprecht. De connectie tussen Elsje en Roel stond centraal deze dag, hun liefde gevierd! Een super fijne dag met veel gelach en met lieve mensen om hen heen. 
Wat heb ik het naar mijn zin gehad. Dank je wel dat ik hierbij mocht zijn, ik heb genoten van jullie als stel, maar ook van jullie jongens en hun vriendjes :-). Het was een groot feest!
Een heerlijke zomer bruiloft!

Elsje & Roel -279.jpg
Elsje & Roel_MINT-287.jpg

Lovely Leon

Mijn nieuwe kleine vriendje Leon :-)! Wat een heerlijk kind! Hij deed het heel flink tijdens het maken van de foto's. Heerlijk rustig en ontspannen.
"First photoshoot as a real model", deze kun je van je 'to do'lijstje afstrepen Leon ;-).

Stephanie & Nick

'Wat gaat het weer doen in juli?' Een vraag die iedereen bezig houdt in aantocht naar de komende zomerperiode. Voor Stephanie en Nick was die vraag extra spannend in de voorbereidingen voor hun trouwdag: zou de ceremonie binnen zijn...of...buiten onder een prieeltje :-) ?
Stephanie en Nick, een heerlijk stel waarbij ik al vrij snel aanvoelde dat het een top dag zou gaan worden. Een portie gezonde humor, heerlijke nuchterheid, maar toch ook romantiek en een sterke connectie met de streek waar ze vandaan komen. Een mooi gebied waar de fruitstreek begint, waar je via de achterdeur nog lekker kunt komen aanwaaien en waar er aan de keukentafel altijd genoeg plaats is en anders wel gemaakt wordt.

Tijdens onze eerste ontmoeting vertelden ze me hoe zij hun dag voor ogen hadden en dat de ceremonie onder een prieeltje een extra kers op de taart zou zijn. Toen ik dat hoorde begon ik hard mee te duimen. Hoe leuk is dat, een huwelijk in een mooi park onder een prieeltje samen met familie en lieve vrienden! Dat iedereen daarnaartoe zou worden gereden met een huifkar (en tractor!) was nog eens een extra verrassing ;-). 
Die kers, die kregen ze cadeau :-). A lucky day begin juli! Het was wat licht bewolkt 's morgens, maar droog en de zon heeft heerlijk geschenen. Het werd een super dag!

Elke keer weer is het een eer dat ik zulke mooie intieme momenten van een koppel mag vastleggen. (Ja ja, ook in mijn tas ontbreken de tissues niet ;-) ).
Dat ik daar sta wanneer ze alleen met elkaar zijn en genieten van hun eerste momenten als man en vrouw. Het vertrouwen wat gegeven wordt om dat te registreren terwijl zij ontspannen zichzelf zijn. 
Lieve Stephanie en Nick, wat was het een super dag! Ik heb genoten van jullie gezelschap, jullie gastvrijheid, echtheid en humor :-) !

Stephanie & Nick-153.jpg
Stephanie & Nick-322.jpg
Stephanie & Nick-301.jpg